Kuinka Valita Hana Tiskialtaan

0
191

Ensimmäinen ja ilmeisin kysymys, joka tulee kysyä päätettäessä uudesta hanasta keittiön tiskialtaan, on kuinka korkea juoksuputki tulee olemaan. Tämä on erittäin tärkeä näkökohta, koska se auttaa sinua päättämään, tarvitsetko ulosvedettävän vai sivusuihkeen. Altaan koko vaikuttaa myös nokan korkeuteen, joten muista suunnitella sen mukaan. Muista, että voit aina säätää nokan korkeutta tarpeidesi mukaan.

Tarvitset voimakkaan suihkun

Kun tiedät, kuinka usein peset astioita, seuraava kysymys on, minkä tyyppinen hana sopii parhaiten pesualtaallesi. Käytätkö astianpesukonetta? Jos näin on, tarvitset hanan, jossa on tehokas suihku. Toisaalta, jos pidät perinteisestä hanasta, et tarvitse voimakasta suihketta. Jos et kuitenkaan käytä astianpesukonetta kovin usein, saatat haluta yksinkertaisemman, perustavanlaatuisemman hanan.

Osta korkeakaarihana

Ennen kuin ostat vesihana, mittaa pesualtaan pinta-ala, johon se sijoitetaan. Varmista, että pesuallas on riittävän suuri, jotta se mahtuu siihen. Jos pesualtaan yläpuolella oleva tila on pieni, voit ostaa korkeakaarihanan. Nokan korkeus ei saa olla liian korkea, jotta se ei häiritse työtasoa. Jos keittiön yläpuolella on kaapit tai hyllyt, kannattaa valita matalakaareinen hana.

Asennusta varten valitse hana

Toinen tärkeä tekijä hanan valinnassa on asennus. Jotkut hanat asennetaan kanteen tai seinätelineeseen, kun taas toiset on asennettu tiskille. Hanan sijainti on tärkeä tekijä hanan valinnassa. Ennen kuin ostat hanan, harkitse mihin haluat hanan sijoittaa. Kulmassa sen on tasapainotettava pesuallas. Varmista, että korkeus on sama koko alueella.

Toiseksi, harkitse korkeutta. Kun valitset hanaa, ota huomioon korkeus. Korkeuden tulee olla sopiva alueelle, johon aiot asentaa hanan. Sinun on myös otettava huomioon nokka. Yleisesti ottaen mitä korkeampi nokka, sitä parempi. Kannattaa myös harkita hanan viimeistelyä. Jos haluat sovittaa hanan muuhun pesualtaan, sen pitäisi pystyä täydentämään muita huoneen elementtejä.

Korkeus on toinen huomioitava tekijä. Hanan korkeus on tärkeä. Se voidaan ilmaista etäisyydenä kannesta hanan yläosaan tai ilmastimeen. Hanan korkeutta tulee harkita suhteessa kaapin korkeuteen ja hanan korkeuteen. Lisäksi sinun on valittava oikea värimaailma ja keittiön laitteisto tasapainottaaksesi sitä. On erittäin tärkeää, että hana sopii muuhun huoneeseen, joten valitse sen ympärille värimaailma ja kalusteet.

Leave a reply