Kuinka paljon keittiöhanan asentaminen maksaisi?

0
29

Keittiön sisustus

Uuden keittiöhanan asennuskustannukset voivat vaihdella suuresti. Keskihinta on noin 160–345 dollaria, mutta se voi nousta jopa 585 dollariin. Sinun tulee ottaa huomioon myös muut tekijät, kuten hanan tyyppi ja telineen sijainti. Päätät sitten tehdä asennuksen itse tai palkata ammattilaisen, varmista, että tiedät, kuinka paljon sinun tulee budjetoida ennen sitoutumista.

Poista vanhat hanat

Uuden keittiöhanan asennusprosessi voi kestää kahdesta neljään tuntia työn vaikeudesta riippuen. Yksinkertaisissa tapauksissa voit tehdä sen itse yleismiehen avulla, mutta monimutkaisempiin töihin kannattaa palkata putkimies. Putkiasentajan on valmisteltava alue, poistettava vanha hana ja asennettava uusi.

Keittiö

Jos päätät palkata ammattilaisen, varmista, että valitsemasi putkimies on lisensoitu, vakuutettu ja sidottu. Näin varmistetaan, että kaikki tehdään oikein ja turvallisesti. Ammattilaisten tulisi myös olla valmiita antamaan sinulle ennakkohinnat ja takuun tekemästään työstä. Varmista lopuksi, että olet tyytyväinen putkimiehen työhön ja valitsemaasi hanatyyppiin.

Ota huomioon hanan ikä

Sinun tulee myös ottaa huomioon hanasi ikä. Vanhat hanat alkavat näyttää ikääntymisen merkkejä ja saattavat joutua vaihtamaan odotettua aikaisemmin. Vaikka voit saada väliaikaisia ​​korjauksia, jos huomaat usein tippuvan ja vuotavan, on parasta vaihtaa hana pian kalliiden ongelmien välttämiseksi.

Keittiön sisustus

Valitsemallasi hanatyypillä on myös suuri merkitys kokonaiskustannuksissa. Valitsemallasi materiaalilla ja viimeistelyllä voi olla valtava ero. Joissakin hanoissa ei välttämättä ole kaikkia asennuksessa tarvittavia osia, kuten suodatinjärjestelmää tai valoja. Sinun on ehkä ostettava kiinnikkeet ja liittimet erikseen. Tämä voi nostaa kustannuksia 50–500 dollarilla. Jos palkkaat ammattilaisen, varmista, että sinulla on tarvittava kokemus ja varmista, että hänellä on lupa tehdä työtä.

Valitse ulos vedettävä hana

Asennettavan hanan osat tyypistä riippuen saatat yllättyä siitä, kuinka paljon uusi hana maksaa. Voit valita yksikahvaisen hanan tai kaksikahvaisen mallin. Edellinen vaatii kaksi reikää työtasossa, kun taas jälkimmäinen vaatii kolme reikää. Jos haluat enemmän toimivuutta, voit valita myös ulos vedettävän hanan ruiskuletkulla. Jälkimmäinen sopii erinomaisesti tuotteiden ja astioiden pesuun.

Keittiön sisustus

Tiedä materiaalit ja työkalut

Uuden hanan asennus vaatii putkimiehen asiantuntemusta ja joitain perustyökaluja. Ensimmäinen vaihe on vanhan hanan poistaminen ja uuden asentaminen. Varmista, että tiedät tarvittavat materiaalit ja työkalut. Muista valita vakituinen ja vakuutettu putkimies, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus.

Leave a reply