Kuinka korjaat tippuvan keittiöhanan väliaikaisesti?

0
442

Kuinka korjaat tippuvan keittiöhanan väliaikaisesti?

Sulje ensin kylmän veden syöttöventtiili. Jos hana tippuu, kun suljet kahvan, myös kylmän veden syöttöventtiili on suljettava. Jos hanan tippuminen tapahtuu kahvan ollessa pois päältä, alustalle voidaan laittaa purukumia pienen vuodon tukkimiseksi. Purukumia voidaan levittää myös sulkuventtiileihin. Asenna sitten hanan kahva takaisin.

Tuo sylinteri

Tee korjauksesta pysyvämpi vaihtamalla neopreenitiivisteet. Voit ostaa nämä osat erikseen tai valmiina sarjoina. Jos sinulla ei ole niitä, vie sylinteri rautakauppaan. Se maksaa sinulle noin 20 dollaria, mutta varaosien pitäisi kestää pitkään. Varmista myös, että uudet tiivisteet ovat yhteensopivia nykyisen hanan kanssa.

Keittiön sisustus

Poista koriste-osa

Poista seuraavaksi koristeellinen osa. Näin pääset käsiksi hanan sisäosiin. Muista sulkea viemäri ensin. Jos koriste-osa on kiinnitetty varteen, sinun on poistettava sen kiinnittävä tiivistemutteri. Voit myös löysätä tätä käyttämällä tunkeutuvaa öljyä. Kun olet poistanut varren ja tiivistemutterin, poista ne. Kokoa nyt hana uudelleen ja testaa sitä.

Vaihda kahva

Voit vaihtaa kahvan irrottamalla sen litteällä ruuvitaltalla. Jos tämä ei auta, voit vaihtaa istuimen tai jouset. Jos tippuva messinki hana jatkuu, toista prosessia, kunnes ongelma on ratkaistu. Sillä välin voit nauttia vuotamattomasta kylpyhuoneesta odottaessasi pysyvää ratkaisua. Tämä artikkeli on kirjoitettu tarkoituksena auttaa sinua korjaamaan tippuvan hanan tilapäisesti ja välttämään pysyvän korjauksen kustannukset.

Sulje vedensyöttö

Ennen kuin yrität korjata tippuvaa hanaa, sulje vedensyöttö. Saatat löytää sulkuventtiilin pesualtaan kuuman ja kylmän syöttölinjoista. Kun sulkuventtiilit on suljettu, kierrä niitä alas, kunnes vesi on lakannut virtaamasta. Kun vesi lakkaa valumasta, yritä avata hana uudelleen ja varmistaa, että se edelleen tippuu.

Tippuva hana voi olla suuri ongelma. Ohittamaton tippuva hana voi maksaa sinulle jopa 20 dollaria vuodessa hukkaan vedessä. Se on yli 40 kylpyä vettä! Se voi syövyttää viemäriä, tahrata pesualtaan pintoja ja rasittaa vesijohtojasi. Ja kun käytät kuumaa vettä, tippa voi hukata paljon enemmän vettä kuin jos hana suljettaisiin.

Keittiö

Jos olet vaihtamassa kasettia, varmista, että se sopii oikein. Tämä vaatii jonkin verran taitoa ja toimii vain puristustyyppisten hanojen kanssa. Vaikka puristushana ei tarvitse aluslevyä, pallohana käyttää pientä neopreeni- tai kumialuslevyä estämään vettä karkaamasta. Jos se on patruunahana, sinun on vaihdettava patruuna, jos se vuotaa.

Leave a reply