Keittiöhanan ilmastimen koot

0
285

Saatavilla on useita erikokoisia keittiöhana-ilmastimia. Keittiöhanan ilmastimen oikean koon tunteminen on välttämätöntä, jotta voit varmistaa, että saat sellaisen, joka toimii hyvin keittiössäsi. Onneksi on olemassa tapoja määrittää oikea koko käyttämällä varakolikkoa. Sentin halkaisija on 7,7 mm, joten oikean koon määrittäminen on helppoa. Nikkelin halkaisija on 8 mm, joten sen pitäisi mahtua 15/16-koon ilmastinkierteeseen.

Käytä hanaa

Kun valitset keittiöhanaa, harkitse, miten aiot käyttää sitä. Voit esimerkiksi haluta käyttää astianpesuun hanaa, jonka virtausnopeus on suurempi. Tämäntyyppiset hanat sopivat erinomaisesti astioiden pesuun, mutta ne rajoittavat veden virtausta hieman liikaa, jos täytät suuren kattilan. Ilmastin on valmistettu eri tyyleillä, ja jotkut voivat suihkuttaa vettä, kun taas toiset ovat kiinteitä virtoja.

Kun vaihdat ilmastimen, valitse sellainen, joka vastaa hanan kokoa. Jos et tiedä kokoa, voit kokeilla mitata hanan halkaisija. Hanan vakiokoko on halkaisijaltaan 15/16″, kun taas juniorikoon halkaisija on 7/16″. Juniorikokoinen ilmastin on puoli tuumaa pienempi, ja se on tarkoitettu käytettäväksi vain pienessä hanassa.

Kun valitset keittiöhanan ilmastimen kokoa, muista, että kulmasulkuventtiilin venttiiliaukon koko on pienempi kuin sen letkun koko. Tämän seurauksena tarvitset ylimääräistä letkua hanan syöttöjohdon liittämiseksi kulmasulkuventtiiliin. Varmista, että syöttöjohto on vähintään yhden tuuman pidempi kuin hanan syöttöjohdon halkaisija. Kun sinulla on oikea koko, voit leikata letkun räikkätyyppisellä PVC-leikkurilla. Varmista, että pujotat lukitus- tai puristusmutteri syöttöjohdon pienen pään yli. Varmista sitten, että syöttöjohdon viisto pää on samassa tasossa hanan imuaukon pohjan kanssa.

Käytä kolikkoa

Jos et ole varma, minkä tyypin tarvitset, voit käyttää kolikkoa oppaana. Urospuolisessa hanassa on kierteet ulkopuolelta ja naarashanassa on johdot sisäpuolella. Mieshana vaatii urosilmastimen. Yleisin ilmastintyyli on kiinteä ilmastin. Nämä ovat pehmeämpiä kosketeltavaksi ja tuottavat suuremman, valkoisemman vesivirran.

Hanki korkealaatuinen ilmastin

Kun valitset keittiöhanan ilmastimen kokoa, muista kiinnittää huomiota hanan virtausnopeuteen. Et halua, että hanasi suihkuttaa vettä ja pilaa kokemuksen. Varmista, että saat laadukkaan ilmastimen, joka toimii hyvin tarpeisiisi. Näin säästät rahaa ja vettä. Vaikka on tärkeää valita oikean kokoinen keittiöhanan ilmastin, olet tyytyväinen tuloksiin.

Ilmastimet parantavat vesivirtauksen lisäksi myös vaahtoa. Vesi, jossa on enemmän ilmastusta, muodostaa kuplia, mikä auttaa aktivoimaan saippuaa. Ne voivat myös vähentää sähkölaskuja säästämällä vettä. Ne ovat erittäin tärkeitä ympäristölle. EPA suosittelee hanojen ilmastimien asentamista. Ne on myös helppo asentaa, ja ne löytyvät useimmista hanoista. Voit asentaa yhden jokaista keittiösi hanaa varten.

Leave a reply